Rum Company Old Guadeloupe Calvados

990 kr

  • Ursprung: Guadeloupe
  • Årgång: 1998
  • Färg: Bärnsten
  • Typ av rom: Avec
  • Alkoholhalt: 42%

Betyg: 93 av 100

Kategori:

Beskrivning

Vi fick möjligheten att smaka Rum Company Old Guadeloupe Calvados FinishGerman Rum Festival 2013. Av de 150 flaskor som producerats, så fanns 10 flaskor på German Rum Fest! Det är verkligen synd att Old Guadeloupe Calvados Finish kom i en så otroligt begränsad upplaga – för den var verkligen något riktigt speciellt. Vi får hoppas att Rum Company tar sig an utmaningen att hitta någon liknande rom i framtiden!

Rum Company Old Guadeloupe Calvados Finish

Rum Company Old Guadeloupe Calvados Finish, har (eller borde vi skriva hade?) väldigt speciella karatärsdrag med en kraftfull arom som för tankarna till ett fruktigt vin. Genom det mustiga aromen tittar det fram en del vanilj också.

Vi tycker att många rom från Guadeloupe har en ganska mjuk ton, trots att de är Agricole-rom. Och Rum Company Old Guadeloupe lever upp till den bilden med besked! Det är en rik smak av mörka bär, men framför allt en “hård” vanilj som hänger med hela vägen från första smaken till eftersmaken!

Vi har provat några riktigt bra Agricole genom åren, och Rum Company Old Guadeloupe Calvados Finish tar utan tvekan en plats bland de allra bästa!

Vi valde att – trots den mycket begränsade upplagan – med glädje utse Rum Company Old Guadeloupe Calvados Finish till Månadens rom oktober 2013!

Rum Company Old Guadeloupe Calvados Finish

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

,

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rum Company Old Guadeloupe Calvados”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.