Skip to main content

Destillat Stockholm – premiär 2017!

Destillat Stockholm är en ny mötesplats med fokus på destillat. Mässan äger rum på Stockholm Waterfront 17-18 februari 2017.

Destillat Stockholm är Sveriges första mässa i sitt slag. Här hittar du destillerier, brännerier, spritimportörer, huvudmän och andra dryckesföretag tillsammans med utvalda delikatesser som passar till drycken.
Här är mötesplatsen som passar både dig som kunnig dryckeskännare, dig som är nyfiken på att upptäcka världens spritdrycker och även dig som använder spritdryck som ett verktyg i ditt arbete. Våra kunniga utställare finns på plats för att ge dig den kunskap och smaker som du söker. Här får du dofta och smaka på drycker från stora delar av världen!

Så välkommen att dofta och smaka spritdrycker som whisky, rom, grappa, vodka, tequila, likör, gin, cognac, calvados och mycket mer!

En drink är idag ett hantverk och det finns många nya smakkombinationer att upptäcka! Våra kunniga utställare ger sina egna tips på hur deras produkter kombineras och hanteras på bästa sätt.

Vinn biljetter till Destillat Stockholm!

Tävlingen är avgjord – stort grattis till vinnarna!

Nyheter om Destillat Stockholm 2017