Skip to main content

Vi lyckades äntligen planera in ett besök hos 1423 i Odense. De har verkligen växt i en imponerande fart – och de har en idag en imponerande produktlinje – och en massa spännande fat på lagring. Och ytterligare spännande projekt på gång.

Genom sin SBS-serie så har de väldigt mycket spännande rom på lagring – från olika delar av världen. Det blev mycket provning av rom från Jamaica, men vi gick också igenom rom från olika delar av världen – med spännande inslag som Danmark och Ghana.

Vi blev välkomnade av Joshua Singh – som vi har träffat många gånger tidigare på mässor i Sverige och runt i Europa. Han berättade om alla deras projekt – allt från 24 Rums till Ron Esclavo till nya Rammstein Rum – till deras exklusiva SBS-serie. En stor utmaning med att växa i deras takt – och lagra mer och mer rom – är att lagringslokaler behöver växa! De har nyligen flyttat till nya lokaler, men de kommer att få flytta inom en snar framtid för att få plats för ännu mer rom.

En extra bonus med resan var att vi fick se ett vackert Odense – som vi ser fram emot att besöka igen under årets varmare månader!

Vi kan utlova mycket spännande rom från 1423 de kommande året – eller åren. Men för att vara på den säkra sidan så avslöjar vi inga detaljer här och nu.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.