Rum Company Old Barbados

653 kr

  • Ursprung: Barbados
  • Råvara: Melass
  • Sammansättning: Blend
  • Färg: Mörk koppar
  • Typ av rom: Avec
  • Alkoholhalt: 40%

Betyg: 80 av 100

Kategori:

Beskrivning

Paketeringen av Rum Company Old Barbados ger känslan av att det bara ska vara en “bra” rom. Den kommer i Rum Companys standardflaska, med deras standard-etikett. Men vi måste lyfta på hatten till Rum Company och till Barbados och till Rum Company Old Barbados. (Med allt hattlyftande så borde vi kanske lyfta hatten till “Old” också för att få ihop hela namnet.) Rum Company Old Barbados är en riktigt god rom.

Aromen är till en början lite svag, så låt gärna Rum Company Old Barbados vila lite i glaset först. För den väl få lite luft så kommer det fram enkla toner av vanilj och karamell.

Men oavsett hur mycket du låter aromen växa till sig, så kommer det att vara smaken som lämnar det största avtrycket. Den är kanongod! Det är väldigt mycket olika typer av sötma – det går att hitta kola, skumbanan och kokos. Visst, det kan rätt att kalla Rum Company Old Barbados för lite oljig, men vi tycker inte att det blir ett problem. Den har – trots sin kraftiga sötma – en trevlig styrka och en underliggande komplexitet.

Vi hoppas att vi har lyft Rum Company Old Barbados tillräckligt mycket för att kunna avslöja att det blir ett bra betyg. Visst, den kan nudda lite på att vara för sliskig, men vi gillar den ändå!

rum_company-old-barbados-rum-photo00
rum_company-old-barbados-rum-photo01
rum_company-old-barbados-rum-photo02
rum_company-old-barbados-rum-photo03
rum_company-old-barbados-rum-photo04

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rum Company Old Barbados”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.