Vi håller privata romprovningar stora eller små grupper – från nybörjare till mer avancerade provningar. Vi håller mest provningar i Stockholmsområdet, men om det behövs speciella arrangemang utanför Stockholm – så kan vi så klart fixa det också. Hör av er till contact@romrom.se för information om priser och rekommenderade paket.

Vi anpassar provningarna efter era behov och önskemål.

Det är skillnad mellan hur man vill prova rom. Vi anpassar behovet till företagsevent, vinklubbar, kompisgäng eller till svensexor och möhippor. Men grunden är alltid att det ska vara en rolig och social provning – utan några förkunskaper. Det viktigaste för oss är att ni har en rolig och lärorik provning!

Antal deltagare

Vi har inte direkt någon begränsning i hur många personer som kan delta i provningen. Men för att hålla kostnaden till en rimlig nivå så rekommenderar vi att ni är minst 6 deltagare.

Antal prover

Vi brukar normalt ha 6 olika rom på våra provningar. Men det går att lägga till upp till 8 rom – men mer än det rekommenderar vi inte. :)

Presentation

Vi håller alltid också en presentation om rom innan provningen. Vi brukar gå igenom grunderna kring rom – och ge en uppdatering kring vad som händer i romvärlden.

Några tidigare provningar:

Lite bilder från provningar


Vår lista över personer som håller romprovningar

Om vi inte är tillgängliga, eller om du bor långt från Stockholm, så har vi här sparat ihop en lista med personer som håller romprovningar. Första listan är provningar som vi rekommenderar ⭐️. (Inklusive oss själva… Ödmjukt va?)

⭐️PlatsTyp av provningKontaktuppgifter
⭐️RomRomStockholm / SverigeAnpassade paket för privatpersoner och företagFörfrågan på E-mail
⭐️Per ÄdelVarbergMycket provningar på Hotell HavannaDatum för provningar
⭐️Mikael LundénStockholmPrivata provningar Ron ZacapaSkicka förfrågan
⭐️Port HotelKarlshamnEgna provningar på Port Hotel.Temakvällar

Här är även en lista med provningsledare och provningar som vi inte har kolla på. Men de har hört av sig och anmält att de håller provningar.

PlatsTyp av provningKontaktuppgifter
Marcus JonssonSandviken / GävleOkänd för oss. Privata provningar – i uppstartsfasSkicka förfrågan
Thomas ErikssonNorrköpingOkänd för oss. Under namnet ”Smaklökarna”Information på Facebook