Köpa rom online

Systembolaget har ett stort utbud – och det är bra som affär för att köpa lättillgänglig rom. Men när det är någon mer specifik rom du letar efter, så kan det vara ett bra alternativ att beställa online – från andra EU-länder.

Är det lagligt att köpa rom online?

Svaret är Ja. Du får köpa rom från andra EU-länder – om du köper för eget bruk. Det enda som egentligen krävs är att du anmäler ditt köp till Skatterverket – och betalar skatt för ditt inköp – i förväg. Detta ansvar ligger helt på dig själv som köpare. ;)

Tips på sidor att beställa från:

Rombo.dk

Vi vill ge Rombo.dk extra mycket beröm. Varför? För att de vågar sätta rom i första hand och alla annan sprit i andra hand!

Rombo.dk har ett enormt utbud av rom – till mycket bra priser. Senast vi kollade så var fraktkostnaden bara 89 dkk, vilket i princip sparas in på en beställd flaska (eller iaf två).

Vi har själva beställa från Rombo.dk ett flertal gånger – och vi vet att hundratals av våra besökare har gjort det också.

Systembolaget

Det hade varit enkelt att säga att Systembolaget har ett dåligt utbud på rom – men det är framför allt på hyllorna som det är dåligt utbud! Är du ute i lite god tid så finns det väldigt mycket som du kan beställa hem på någon vecka! Är det en rom du verkligen tycker om – köp den på Systembolaget (och betala en extra slant) så att rom får en starkare ställning i Sverige!

Frakt: För att beställa in till din butik betalar du ingen frakt.

Systembolaget