Skip to main content

Provning av Santa Teresa rom

By 7 februari, 2013augusti 11th, 2019romprovning, Santa Teresa, Venezuela

Provning av Santa Teresa rom

Vi tar en liten historieundervisning om Santa Teresa på samma gång! Santa Teresa grundades 1796 i Caracas, Venezuela. Samma familj har drivit det i över 200 år och idag har man över 100 000 ekfat som gör det möjligt att leverera runt 24 miljoner liter rom årligen!

Vi provar oss igenom alla Santa Teresas rom i följande ordning:

Ni kan läsa vad vi tyckte om respektive rom på länkarna ovan, och istället fokuserar vi på en generell sammanfattning av Santa Teresa!

Ställer man upp hela Santa Teresas alla flaskor på rad så är lite spretigt! Vi känner att det både är lite fult, lite charmigt och lite intressant! Vi gjorde lite bakgrundskoll, och det hela kan bero på att det har bytts flaskor under årens gång?

Vi tycker att man kan sammanfatta hela Santa Teresa som en väldigt “maskulin och stram rom”! Och det klarar Santa Teresa av utan att bli rivig i smaken, vilket är imponerande! Santa Teresa får alldeles för lite uppmärksamhet som rom-märke – de har verkligen en rom för alla tillfällen. Det skulle vara kul att se fler barer och restauranger som vågar köra deras line-up istället för de amerikanska jättarnas!

Bäst och mest prisvärd i Santa Teresa-familjen är utan tvekan 1796. Det är verkligen den perfekta rommen om du letar efter en lite mindre söt rom som ändå inte har någon rivighet.

Provning av Santa Teresa rom

Vi har lagt upp lite fler bilder på vår Facebook-sida, så kolla in dem där!

Vi hade provningen på Amaranten. Vi hade inte varit där tidigare – men vi kan verkligen rekommendera lobbyn/baren där för ett lugnt och skönt häng! Det är snygg, bekvämt och har en skön ljudnivå – och deras ölutbud är enormt bra!

provning-santa-teresa-rum-photo09 provning-santa-teresa-rum-photo08 provning-santa-teresa-rum-photo07 provning-santa-teresa-rum-photo06 provning-santa-teresa-rum-photo05 provning-santa-teresa-rum-photo04 Provning av Santa Teresa rom Provning av Santa Teresa rom

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.