Santa Teresa Claro

215 kr

  • Ursprung: Venezuela
  • Lagringstid: 2 år
  • Färg: Lätt gul färg
  • Typ: Drinkrom
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 6 av 10

Kategori:

Beskrivning

Santa Teresa Claro är Santa Teresas ljusa drinkrom. Den är inte helt vit, utan har en lite gul karaktär – som den plockat upp genom lagring i 2 år på bourbonfat.

Vi tycker att det är lite knepigt att betygsätta den här typen av rom – som nästan är vit. De är ju egentligen bara till för att användas i drinkar, men vi vill ju ändå värdera dem i sin rena form. Men Santa Teresa Claro är faktiskt ganska att smaka av. Aromen är lite spritig (som med alla ljusa rom) men det är riktigt trevliga fruktiga drag!

Smaken är också lite fruktig och “fräsch”! Smaken känns precis som en blandning av en ljus och en mörk rom! Den är pigg som en ljus rom, men också lite rund i smaken som en mörk rom!

Santa Teresa Claro är ett rakt alternativ till Havana Club Añejo 3 años, och om du sätter dem mot varandra är det klart att du ska visa lite attityd och köra på Claro istället! Tyvärr finns den inte på Systembolaget idag, men om den börjar dyka upp så tycker vi att du ska ge den en chans att bli din “ljusa drinkrom”! Vi ger Claro en 6:a vilket är ett bra betyg för en ljus drinkrom!

Santa Teresa Claro

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Santa Teresa Claro”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.