Skip to main content

angostura-no_1-large

Det är väldigt mycket med Angostura No.1 som vi gillar. Det är inte bara att vi tycker att det är en mycket god rom – det finns flera anledningar till vår entusiasm. Angostura No.1 är den första nya rommen på länge från ett av våra favoritmärken – Angostura. (Förutom Legacy by Angostura, men det kan ju inte räknas.) Tanken att det skulle kunna komma No.2, No.3, No.4, och så vidare är kittlande. (Vi har ingen aning om det kommer uppföljare, men vi gillar tanken.)

Angostura No.1 har också ett så fint sätt att hamna bredvid Angostura 1919 och Angostura 1824 – det är ett snyggt drag att låta dem dela den nya Angostura-flaskan. Sida vid sida ger de ett grymt intryck, och vi skulle smälta om vi såg dem tillsammans på någon bar eller restaurang.

Det var väldigt jämt på toppen av vår lista. Förutom ovanstående anledningar, så fick Angostura No.1 ett starkt lyft när vi hade med den på en blindtest med en grupp romintresserade. Då vann Angostura No.1 över tre andra mycket bra rom, och det kan vi omöjligt bortse från i vår fördelning på listan!

Betyg på Angostura No.1

Månadens rom april 2014

angostura-no_1-photo08
angostura-no_1-photo07
angostura-no_1-photo01
angostura-no_1-photo02

15 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.