25 Rums Tasting Box

25 Rums är ett riktigt kul “tasting box” – som har släppts i ett par år nu. Det är producerat av danska 1423 – och syftet är att ge möjligheten till att utforska rom från 25 olika länder.

25 Rums finns att beställa på Systembolaget för 795 kronor

Vi har – som många av er vet – testat flera såna här avsmaknings-lådor de senaste åren. Och den diskussion som många fastnar i är att man “inte gillar all rom” – och att det är något dåligt. Och där håller vi inte med – del av det roliga är att upptäcka rom man inte tycker om. Och såklart hitta nya favoriter. Eller att bara hitta in på nya favoritspår? Till er som förra året saknade ett provningsglas – så kan vi meddela att det inte är något glas med i paketet – Systembolaget tillåter inte att man säljer rom så. Så ni får använda ert vanliga favoritglas!

Det brukar bli mycket härliga diskussioner kring 1423:s “tasting box”, så vi tänkte introducera en tagg att använda på Instagram och Facebook. Vi tänker dela våra bilder med:
#25rums
#25rums2019
Det vore kul att se hur ni avnjuter de 25 länderna – och såklart vad ni tycker också. Tagga oss gärna i dina inlägg! Vi kommer att lägga upp dem i romlistan – där ni kan kommentera – och sätta egna betyg.


Nyheter om 25 Rums 2019


Intryck från 25 Rums 2019