ExcellenceRhum Guyana / Diamond MPM 11 years (2005)

1 150 kr

  • Ursprung: Guyana
  • Destilleri: Diamond Distillery
  • Råvara: Melass
  • Lagringstid: 11 år
  • Årgång: 2005-2017
  • Färg: Ljus guld
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 60,1%

Betyg: 86 av 100

Kategori:

Beskrivning

Som en del av sin första kollektion (2017) så släpper ExcellenceRhum en rom från Diamond Distillery i Guyana. Det är en 11-årig rom som släppts i Cask Strength – vilket i det här fallet är 60,1%

Till det yttre så har ExcellenceRhum Guyana/Diamond MPM 11 years en överraskande ljus ton, men låt er inte luras av det. Direkt när den kommer upp i glaset börjar smakresan. Aromen är fruktig och pigg, men det är i smaken som ExcellenceRhum Guyana / Diamond MPM 11 years kommer till sin rätt!

ExcellenceRhum Guyana 11 har en fantastisk smak, med extremt mycket karaktär. Trots sin styrka är riktigt len och inte allt för intensiv. Men misstolka oss inte här, den är mycket mycket intensiv. Det är en mycket fruktig smak i början, som sen landar i en kryddig och lite jordig eftersmak. Gillar du rom från Guyana och El Dorado, så kommer du att hitta en massa härliga element i den här mycket välproducerade Cask Strength från Diamond Distillery.

Vi rekommenderar att njuta av ExcellenceRhum Guyana/Diamond MPM 11 i små serveringar. Så även om 1100 kronor låter mycket, så kommer ett inköp kommer att räcka länge!

Kort sammanfattat så är det tydligt att ExcellenceRhums buteljeringar är gjorda med med mycket god kunskap om rom – och med en enorm detaljkänsla. Och deras rom från Guyana är inget undantag. Det är en briljant rom – som kommer att kunna bli en favorit bland rom-fantaster!

Vi tror inte att ExcellenceRhums (första) serie kommer att bli några samlarobjekt, utan de bör köpas för att avnjutas! Hela kollektionen från ExcellenceRhum är helt rätt i tiden – med mycket fokus på tydlighet och ursprung. Att det sen är ett urval av mycket karaktärsrik rom i Cask Strength gör dem till en ännu bättre serie rom.

Vi vill ge extra beröm för den mycket tydliga beskrivningen av rommen som ExcellenceRhum har på sina flaskor. Det är verkligen framtiden för premium-rom! Här är ett exempel på hur de ser ut:

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

, ,

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ExcellenceRhum Guyana / Diamond MPM 11 years (2005)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.