Banks 7 Golden Age

600 kr

  • Ursprung: Karibien
  • Färg: Mörk bärnsten
  • Typ: Betygsatt som avec. Borde vara en drinkrom.
  • Alkoholhalt: 43%

Betyg: 68 av 100

Kategorier: ,

Beskrivning

UPPDATERING: Vi fick 2016 möjligheten att prova Banks igen – efter att Bacardi köpt dem. Men vi står på oss i att vi just nu inte är så imponerade av den – som avec alltså.

 

Grundtanken med Banks 7 Golden Age är att göra en “blend” av olika destillat. Ungefär som med Whisk(e)y och Cognac! Så man har tagit rom från Barbados, Guatemala, Guyana, Jamaica, Java, Panama och Trinidad, och gjort en “blend” på dem. Banks 7 Golden Age är en torr Navy-style rom, som den plockar upp mest från rom från Jamaica.

Vi tycker inte att det blir så bra tyvärr! Bara för att man blandar massa goda saker, betyder det inte att det blir gott. (Om man inte är Joey från ”Friends”?) Men det är första generationen av Banks 7, så det kanske kommer att bli bättre om de fortsätter försöka.

Aromen är lite kryddig, och ganska intetsägande! Smaken är ganska skarp och stickig med väldigt lätta fruktiga inslag. Om Banks 7 Golden Age hade kostat 300 kr hade det kunnat vara en riktigt trevlig drinkrom, men nu ligger prislappen på nästan 600 kr!

Banks 7 Golden Age

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

,

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Banks 7 Golden Age”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.