Skip to main content

Brons: Rammstein Rum

Det har dragit ihop sig till pallplatserna på vår topplista för 2019 – och bronsmedaljen går till en häftig rom – som till och med har lyckats ta sig in på Systembolaget! Än så länge finns den bara i beställningssortimentet, men det hade ju varit grymt om Rammstein Rum kunde jobba sig in på hyllorna också.

Vi kanske ska börja med att klargöra att vi inte är direkta Rammstein-fans, även om det har några klassiker. Men vi vill ändå hylla den här rommen – för att den är så grymt ihopsatt. Den är en blend som har satts ihop med fin fingertoppskänsla – och man har lyckats hitta en rom som representerar Rammstein på ett mycket bra sätt. Bandet Rammstein har varit inblandade i produktionen, vilket nog har gjort att man har jobbat två, tre eller kanske tio gånger så hårt på att sätta ihop den här rommen.

Rammstein Rum är en blend av rom från Jamaica, Guyana och Trinidad & Tobago – men vi vill också lyfta fram att det inte är det allra viktigaste i det här fallet. Det som är det viktigaste är att det är en tung, karaktärsrik och väldesignad rom. TÄNK om det skulle komma en Overproof också?

Rammstein Rum ligger på fina 599 kronor på Systembolaget – vilket lägger den i en bra present-prisklass!

One Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.