Skip to main content

Vinn biljetter till ny rommässa i Köpenhamn!

By 5 november, 2013juli 19th, 2015Mässor & Events, Mörk rom, tävling, Tips

rom-messe-kopenhamn-2013-contest-tres-hombres-photo01

Vi har fått möjligheten att tävla ut biljetter till den nya men slutsålda rommässan i Köpenhamn 15-16 november! Till er som gillar whisky, så kan det nog finnas en del godsaker också!

Mässan är ju väldigt snart, så det är inget att vänta på – det är bara att tävla direkt! Vi utser en vinnare redan nu på söndag 10 november! Kan du inte åka själv? Tipsa gärna kompisar i Köpenhamn eller närheten av Köpenhamn!

Vi kan tyvärr inte åka själva, men det skulle ju verkligen vara superkul om den nya rommässan i Köpenhamn kunde bli ett återkommande event!

 

”Rom og Whiskyfestival i København 2013”

Vi hade tänkte att översätta informationen om mässan, men det är ju roligare om det är på danska! Så här sammanfattas informationen om mässan:

Hvad?
Rom og Whiskyfestival 2013 – du kan smage mere end 150 rom og whiskyer
Hvor?
I Pressen under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.
Hvornår?
Fredag 15. november fra kl. 13-15.30 og igen fra kl. 16.30-19.00
Lørdag 16. november fra kl. 13-15.30 og igen fra kl. 16.30-19.00

Mässan presenteras av bland annat Ekstra Bladet – så mer detaljer hittar ni på den här mycket mycket banner-täta sidan.

rom-messe-kopenhamn-2013-contest-tres-hombres-photo03

 

Vad kan man vinna?

Två tävlande kan vinna två biljetter var! (Så om du peppar en kompis till att skicka in en riktigt bra motivering, så kan ni ju plocka hem 4 biljetter totalt.) Biljetterna gäller för fredag eller lördag och man kan själv välja vilket tid man kommer.

Vinnarna får även en gratis provning av Tres Hombres 2013 – Edition 04 och Edition 05! Det är danska 1423.dk som gör detta möjligt, och det är även de som kommer lösa hanteringen av biljetterna!

rom-messe-kopenhamn-2013-contest-tres-hombres-photo02

 

Hur tävlar man då?

För att undvika teknikproblem, så gör vi det på enklast möjliga sätt! Maila till contact@romrom.se, med följande information:

 1. Ditt för- och efternamn
 2. Din mailadress
 3. Motivering till varför just du ska vinna biljetterna

Tävlingen är supersnabb, så den pågår den här veckan – vinnarna kommer att meddelas på söndag 10 november!
Så vänta inte, tävla direkt nu! Och tipsa dina kompisar att tävla också, så kanske de tar med just dig på mässan?

 

Stort lycka till från oss på RomRom.se

När du ändå är igång – passa på att gilla oss på Facebook – om du inte har gjort det redan!

 

Vinnaren och bästa motivering utses av en jury på RomRom.se – resultatet kan inte överklagas. För att tävla måste du vara över 18 år. Eller egentligen kan du ju tävla om du är yngre, men vi vet inte om du kommer att bli insläppt på mässan? Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarens uppgifter kommer att skickas vidare till 1423.dk, så att ni på enklaste sätt kan få biljetterna! Vi kommer inte att använda tävlandes kontaktuppgifter på något sätt. Vi reserverar oss för eventuella felformuleringar och andra fel på tävlingssidan.

5 Comments

 • Linus Hellman skriver:

  Ahh, kanon! Stort tack!

 • Linus Hellman skriver:

  Hej!

  1. Vet ni om det planeras för en mässa även i år?

  2. Jag försöker googla lite, men misslyckas. Har de någon hemsida?

  3. Berlin känner jag till, och så då denna i Köpenhamn. Svagt minne av att jag hört något om en mässa i London också. Finns det fler? Kan man hitta någon sammanställning, en lista över rommässor/-festivaler? Om inte så skulle ni kanske satsa på att ha en sådan på siten.

  /Linus

  • RomRom skriver:

   Hej Linus,

   1. Det har pratats om att det var en succé – och att de skulle köra mässan i år igen. Men vi har inte hört mer än så.

   2. Njae, vi vet faktiskt inte om det finns någon bra sida att referera till. Biljetter verkar säljas genom Whisky.dk, men det är lite oklart med datum där tycker jag.
   Här är nog bästa informationen vi har hittat: http://www.whiskybladet.dk/whisky-rom-festival-2014/

   3. Faktum är att det finns en mass olika mässor i Europa och Världen. Och att vi ska ha en sida för sånt här på RomRom är ju självklart! Vi sätter upp den sidan nu, så får ni gärna sprida ut att vi söker fler mässor! Här är sidan för rom-mässor och rom-festivaler!

 • Stefan Hartvigson skriver:

  Jag var där på fredagseftermiddagen då det var enda tiden som inte var utsåld. Mycket trevligt men kanske lite kort med tid. Provade en whisky och 13 rom så smaklökarna var förmodligen ganska slitna mot slutet. Jag har i alla fall sparat in biljetten många gånger om då en del sorter numera är strukna från önskelistan då de inte riktigt levde upp till mina förväntningar. Det har i och för sig tillkommit andra flaskor istället…

  • RomRom skriver:

   Hej Stefan!

   Kul att höra att att det var en helt okej mässa i alla fall? Vi håller med om att det lät som ganska korta ”pass”. Det är ju synd om man vill gå runt och botanisera lite också, inte bara prova!

   Har du hittat någon ny favorit till önskelistan?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.