Skip to main content

Tävling: Vinn biljetter till Whisky og Rom Festival 2015 i Köpenhamn

By 9 september, 2015tävling

rom-messe-kopenhamn-2013-contest-tres-hombres-photo01

Vi har i år igen fått möjlighet att tävla ut biljetter till den slutsålda rommässan i Köpenhamn 11-12 september 2015! Till er som gillar whisky, så kan det nog finnas en del godsaker också!

Mässan är ju väldigt – väldigt – snart, så det är inget att vänta på – det är bara att tävla direkt! Vi utser en vinnare redan nu torsdag 10 september! Kan du inte åka själv? Tipsa gärna kompisar i Köpenhamn eller närheten av Köpenhamn!

Vi kan tyvärr inte åka själva i år heller, men vi vill ju gärna att andra får möjligheten!

 

Whisky & Rom Festival 2015

Vi kör informationen på danska, då det kan vara bra att förstå lite danska om ni ska på mässan:

Hvad?: Whisky og Rom Festival 2015 – du kan smage mere end 150 rom og whiskyer

Hvor?: I Pressen under JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen 37, 1785 København V.

Hvornår?: Fredag 11. september fra kl. 13.00-16.00 og igen fra kl. 17.00-20.00 (Udsolgt). Lørdag 12. september fra kl. 13.00-16.00 (Udsolgt) og igen fra kl. 17.00-20.00. Meget få billetter.

Här finns lite mer information om mässan.

 

Vad kan man vinna?

En tävlande kan vinna två biljetter! Biljetterna gäller för fredag eller lördag – och man kan själv välja vilket tid man kommer.

Hur tävlar man då?

För att undvika teknikproblem, så gör vi det på enklast möjliga sätt! Maila till contact@romrom.se, med följande information:

  1. Ditt för- och efternamn
  2. Din mailadress
  3. Motivering till varför just du ska vinna biljetterna

Tävlingen är supersnabb – vinnarna kommer att meddelas löpande! Så vänta inte, tävla direkt nu! Och tipsa dina kompisar att tävla också, så kanske de tar med just dig på mässan?

 

Stort lycka till från oss på RomRom.se

När du ändå är igång – passa på att gilla oss på Facebook – om du inte har gjort det redan!

 

Vinnaren och bästa motivering utses av en jury på RomRom.se – resultatet kan inte överklagas. För att tävla måste du vara över 18 år. Eller egentligen kan du ju tävla om du är yngre, men vi vet inte om du kommer att bli insläppt på mässan? Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarens uppgifter kommer att skickas vidare till 1423.dk, så att ni på enklaste sätt kan få biljetterna! Vi kommer inte att använda tävlandes kontaktuppgifter på något sätt. Vi reserverar oss för eventuella felformuleringar och andra fel på tävlingssidan.

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.