Skip to main content

Destillat Stockholm är en ny mötesplats med fokus på destillat – och därmed kommer det såklart att finnas mycket rom. Mässan har premiär 17-18 februari 2017 – och kommer att hållas på Stockholm Waterfront. Det är precis vid Centralstationen – så det kommer vara mycket praktiskt för alla som reser med tåg, pendeltåg eller tunnelbana!

Vinn biljetter till Destillat Stockholm!

Vi har fått möjlighet att tävla ut 10 inträdesbiljetter till mässan! Tävlingen pågår fram till och med söndag 15 januari 2017 – men skicka in ditt bidrag så snart som möjligt!

Hur tävlar man då?

För att undvika teknikproblem, så använder vi oss av mail för tävlingen! Maila följande information till oss på: contact@romrom.se

  • Ditt för- och efternamn.
  • Din mailadress. (Om du vinner så kommer vi att höra av oss om din adress också – så att vi kan skicka ut biljetterna!)
  • Svar på frågan: Vilken rom arrangerar bartendertävlingen ”World Tournament” på Destillat Stockholm?
  • Svar på frågan: Vilken är din favoritrom?
  • Berätta hur många biljetter du skulle vilja vinna – och motivera varför just du ska vinna biljetter!

Lycka till – och kom ihåg att tävla innan söndag 15 januari!

 

Läs mer om Destillat Stockholm här!

 

Vinnaren och bästa motivering utses av en jury på RomRom.se – resultatet kan inte överklagas. För att tävla måste du vara över 20 år – då åldersgränsen på mässan är 20 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vi kommer inte att använda tävlandes kontaktuppgifter på något sätt. Vi reserverar oss för eventuella felformuleringar och andra fel på tävlingssidan.