Ron Barceló Gran Añejo

259 kr

  • Ursprung: Dominikanska Republiken
  • Alkoholhalt: 37,5%
  • Pris: 229 kr för 70cl på Systembolaget

Gamla betygsskalan: 6 av 10

Kategori:

Beskrivning

Ron Barceló Gran Añejo tillhör Systembolagets billigare rom – och är en av de få rom som finns på halvflaska! Det ger till att börja med ett litet plus, om man bara vill spontanköpa en liten flaska!

Ron Barceló Gran Añejos arom är bra! Riktigt bra faktiskt! Lite nöt och karamell. Smaken kan sen bara klassas som helt okej. Ganska söt till en början, men precis som vi tänkte ”det här är riktigt gott” så kickar det in en lite smak av billighet. Den är inte direkt rivig, men det går att känna att den inte är helt genomarbetat – men man ska inte förvänta mer av en sån här rom heller! Smaken är inte särskilt spritig alls faktiskt. Det kan ha att göra med att den inte är så stark, men vi dömer den inte för det! Ron Barceló Gran Añejo har ingen rökighet alls, ungefär vad man kan förvänta sig av en rom från Dominikanska Republiken!

Ron Barceló Gran Añejo skulle helt klart kunna vara en bra nybörjar-rom. Så att inte ribban sätts för högt direkt! För att jämföra den med någon rom så kan vi säga att den är ett väldigt mycket bättre alternativ än Negrita rom! De ligger ungefär i samma prisklass, finns i hel- och halvflaska och båda finns på Systemet. Viva Ron Barceló Gran Anejo i den matchen!

Ron Barceló Gran Añejo

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ron Barceló Gran Añejo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.