Plantation Guatemala Gran Añejo

250 kr

  • Ursprung: Guatemala
  • Alkoholhalt: 42%

Gamla betygsskalan: 7 av 10

Kategori:

Beskrivning

Plantation Guatemala Gran Añejo har en arom som inte bara har drag av vanilj, utan ganska tydliga drag av nöt och choklad . Smaken är desto mer mot vaniljhållet, med inslag av söt frukt. Lite banan och lite sötmandel kanske? Plantation Guatemala Gran Añejo är en trevlig Plantation-rom, med den så karaktäristiska sötman! Testas samtidigt som Plantation Guyana, och här ser vi Guatemala som en vinnare!

Om du har en flaska Plantation Barbados hemma, så kan du kanske låta bli att köpa hem en hel flaska Plantation Guatemala Gran Añejo – men om du behöver fylla på dina romreserver så kan vi ändå rekommendera att satsa på Plantation Guatemala Gran Añejo.

Vi testar Plantation Guatemala Gran Añejo på Rum Fest i Berlin – och här var tyvärr Plantations presentation lite tråkig och karaktärslös! Det hade kunnat sänka betyget på Plantation Guatemala men vi håller oss från det och låter det passera för den här gången! Med tanke på hur bra Plantation Barbados verkar funka i Sverige, så borde Guatemala funka lika bra!

Plantation Guatemala Gran Añejo

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

,

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plantation Guatemala Gran Añejo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.