Gold of Mauritius Dark Rum

529 kr

  • Ursprung: Mauritius
  • Råvara: Melass
  • Sammansättning: Blend
  • Färg: Mörk koppar
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 40%

Betyg: 80 av 100

Kategori:

Det är befriande med en rom Mauritius som inte är en kryddad billig rom. Det finns ett antal premium-rom från Mauritius, men Gold of Mauritius Dark Rum är verkligen något annorlunda.

Gold of Mauritius Dark Rum kommer i den fyrkantiga flaskan – som varit populär i några år nu. Det är en behaglig och snygg paketering, som lyfter fram den mörka koppartonen på ett fint sätt.

Aromen är inte typisk för rom – så bekanta dig ordentligt med den innan du smakar på rommen. För smaken är verkligen annorlunda. Gold of Mauritius Dark Rum har lagrats på portvinsfat, och det kommer fram väldigt tydligt. Det kan ju låta som att det skulle bli väldigt mycket sötma, men det blir det inte – det är väldigt fint balanserat.

Det första intrycket av Gold of Mauritius Dark Rum är lite udda – men den växer och växer med tiden. Det är mycket kul smaker som kommer fram; tillsammans med portvinstonerna, så smyger det in exotiska frukter och choklad – och lite läder.

Gold of Mauritius Dark Rum är inte en superenkel rom – och vi tycker inte att det ska vara din första, andra eller tredje rom i samlingen. Men om du börjar närma dig 10-15 rom i sin samling – då är det värt att titta åt Gold of Mauritius Dark Rum – den är prisvärd och spännande!

Vi såg Gold of Mauritius Dark Rum för första gången på UK RumFest 2015 – men nu finns den också i Sverige på Systembolaget!

gold-of-mauritius-dark-rum-photo01

Mer information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Gold of Mauritius Dark Rum”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.