Bristol Classic Fine Barbados Foursquare 2003

550 kr

  • Ursprung: Barbados
  • Lagringstid: 9 år
  • Årgång: 2003
  • Färg: Gul
  • Typ av rom: Avec
  • Alkoholhalt: 43%

Betyg: 86 av 100

Gamla betygsskalan: 8 av 10
Kategori:

Beskrivning

Då var det dags för provning av ytterligare en Bristol Classic-rom! Den här gången är det Bristol Classic Fine Barbados Rum Foursquare 2003 som vilar i glaset! Jättelångt namn så vi kanske kan klippa ner det till “Bristol Fine Barbados Foursquare 2003”

Till färgen är den – som de flesta Barbados-rom – mycket blek! Men det fina med det är att man verkligen blir överraskad över karaktären i arom och smak!

Aromen på Bristol Fine Barbados Foursquare 2003 är till en början lite anonym, med lite fruktiga citrustoner. Den är trevlig – men den är inget som fyller hela rummet med dofter. Men vi provar den på sommaren, och i värmen gör den precis lagom mycket intryck!

Smaken då? Det är här som vi tycker att Bristol Fine Barbados Foursquare 2003 är som bäst! Den har en lagom sötma som lyfter fram smaker av nötter, citrus och lite banan! Det är en pigg smak utan att bli spritigt alls!

För att bara vara lagrad i 9 år så är Bristol Fine Barbados Foursquare 2003 mycket karaktärsrik och balanserad! Den är en väldigt typisk Barbados-rom, och med Foursquare-destilleriet som bakgrund så är det inte så överraskande att den är mycket bra rom!
Bristol Fine Barbados Foursquare 2003 har lagrats i 2 år på Barbados på amerikanska bourbonfat, för att sen slutlagras i England.

Bristol Barbados Foursquare 2003

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bristol Classic Fine Barbados Foursquare 2003”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.