Bristol Jamaica 1982 Director’s Choice

2 000 kr

  • Ursprung: Jamaica
  • Årgång: 1982
  • Färg: Trevlig guldton
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 43%

Gamla betygsskalan: 5 av 10

Kategori:

Beskrivning

Snabbfakta: Bristol Classic Rum Jamaica 1982 Director’s Choice är en blend/blandning av destillat från Long Pond, Monymusk, Inswood och Yarmouth. Inte helt överraskande från 1982.

Aromen är mycket trevlig, och ganska kraftig! Aromen har starka inslag av fat, och lite surhet! Smaken är lite av en besvikelse – den är träig och smakar lite blöt frukt och nöt. När hela upplevelsen sen kommer på plats med arom, smak och eftersmak, så fastnar några ord som symboliserar upplevelse: fat, frukt och strumpa.

Bristol Jamaica 1982 Director’s Choice är en ganska typisk jamaicansk rom i både smak och arom – men allt är extra träigt och tungt!

Director’s Choice rom är väldigt kraftfull – så vi tror inte att den är något att bjuda en nybörjare! Känns den allt för stark får du gärna testa med någon droppe vatten för att lätta upp den!

Det yttre på Bristol Jamaica 1982 Director’s Choice är lite svår att avgöra då flaskan är väldigt mörk. Ganska snyggt faktiskt, då det för tankarna till en riktig piratflaska! Och vi tror faktiskt att rommen har klarat att bibehålla sin smak och karaktär extra bra tack vare den mörka flaskan! I glaset är den lite åt det ljusare hållet, men ändå fint guldig!

Bristol Jamaica 1982 Director’s Choice är en helt okej rom, men priset är onödigt högt! Det är såklart för att det är en begränsad upplaga, men lite mer ska man kunna förvänta sig av en rom i den här prisklassen! Är du en samlare – köp! Är du ute efter god rom för dina pengar – köp något annat!

Bristol Jamaica 1982 Director’s Choice

Bristol Jamaica 1982 Director’s Choice

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bristol Jamaica 1982 Director’s Choice”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.