Bristol Classic Rockley Still Barbados 1986

1 631 kr

  • Ursprung: Barbados
  • Lagringstid: 22 år
  • Årgång: 1986
  • Alkoholhalt: 46 %

Gamla betygsskalan: 8 av 10

Kategori:

Beskrivning

Bristol Classic Rum Rockley Still Barbados 1986 är en mycket stadig rom, med väldigt mycket karatär! Rockley Still 1986 har lagrats i 22 år, vilket har gett den väldigt starka smaker! Den har en liten mjuk ton av sötma, men det som dominerar mest i både arom och smak är tjära, och med det ganska mycket rökighet. Vi tycker att den är bra, men ganska krävande! Gillar du din rom lite mer åt det rökiga hållet, eller vill dricka den med lite is, så är Rockley Still 1986 ett mycket bra alternativ!

Bristol Classic Rum Rockley Still Barbados 1986 har lagrats sina sista år i gamla Madeira-fat, vilket har gett lite karaktär av torkad frukt och russin. Men det är nog ändå mest tjära och fat som har satt det starkaste avtrycket!

Bristol Spirits har gjort det till sin grej att köpa upp begränsade upplagor rom, och paketera dem under sitt varumärke. Kul lösning egentligen – den enda tråkiga är att om du tycker att du hittat en riktig pärla från något litet destilleri bland Bristol Classics rom, så är det ju egentligen Bristol själva som har ”hittat” den. Om ni förstår vad vi menar?

Vi gillar Bristol Rockley Still 1986, men ska vi vara riktigt objektiva, så blir det lite tråkigt att paketeringen blir väldigt opersonlig. Vi förstår att det måste vara så, men lite trist är det.

Vill ni prova Bristol Rockley Still 1986 utan att punga ut med de 1631 kr som den kostar på Systemet? Gå till Supper i Stockholm (eller kanske i Åre), och prova en tvåa!

Bristol Classic Rum Rockley Still Barbados 1986

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bristol Classic Rockley Still Barbados 1986”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.