Angostura 7

319 kr

  • Ursprung: Trinidad & Tobago
  • Lagringstid: minst 7 år
  • Färg: Fin ganska mörk brons
  • Typ: Drinkrom som går att dricka rent.
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 8 av 10

Kategori:

Beskrivning

Det är uppfriskande med att gå tillbaka till grunderna och prova en riktigt bra drinkrom – som också funkar att dricka rent!

Vi provar Angosturas lagrade drinkrom – Angostura 7! Och vi är imponerade – om fler skulle prova den, skulle Havana Club 7 och många andra lagrade drinkrom få ordentligt med konkurrens! Och för 319 kronor så får du en rom som kan användas till lite allt möjligt!

Det yttre är riktigt trevligt – Angostura 7 har en naturlig mörk bronston! Flaskan är inget speciellt, den är lite charmigt klassisk! Det som gör den lite extra trevlig är att den är väldigt nätt i glaset och ligger därför väldigt fint i handen!

Angostura 7:s arom domineras kraftigt av ljus sirap och vanilj. När du kommer närmare kommer det fram lite kryddor! Smaken är överraskande len och mjuk för en drinkrom, och det är fortfarande sirap, karamell och bränt socker.

Angostura 7 är helt enkelt en bra, lättanvänd och prisvärd lagrad drinkrom. Svårare än så blir det inte! Nästa gång det är dags att köpa hem en drinkrom med lite klass – kolla in Angostura 7!

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

,

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Angostura 7”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.