1423 Ghana White Cane Rum Cask Sample

800 kr

  • Ursprung: Ghana
  • Råvara: Sockerrör
  • Sammansättning: Single
  • Lagringstid: Okänt
  • Årgång: Okänt
  • Färg: Blekt ljus guld
  • Typ: Cask Strength, Prov
  • Alkoholhalt: 58,35%

Betyg: inget

Kategori:

Beskrivning

Vi har fått den roliga nöjet att prova 1423 Ghana White Cane Rum två gånger. Först på plats hos 1423 i Odense – men sen även i ett mer strukturerat format hemma i Sverige.

1423 Ghana White Cane Rum är alltså ingen rom som finns på marknaden ännu – och vi vet inte vad som kommer att hända med den i slutändan. Därför kommer vi hålla oss ganska kort om den – så se det här mer som en “teaser” inför framtiden.

1423 Ghana White Cane Rum kommer alltså från en så ovanligt ursprung som Ghana, och vi kommer inte riktigt ihåg hur gänget på 1423 kom över den här rommen. Men de är väldigt uppspelta över den, och vi kan förstå varför!

Den har en otroligt pigg och fruktig arom, som sprider sig så fort den kommer upp i glaset. Aromen är värd att njuta av en extra stund, för det är verkligen något speciellt. Övergången till smaken är sen rak och tydlig. Det slår igenom tydliga tone rav sockerrör, gräs och gummi. Den är nästan helt fri från bismaker, trots sin ringa ålder. Men den kommer att må bra av lite lagring för att rundas av lite till.

1423 Ghana White Cane Rum finns i en mycket begränsad mängd, och det ska bli spännande att se vad som kommer att göras med den. Det finns “risk” för att den kommer att bli något väldigt exklusivt på grund av den unika stilen och begränsade tillgången. Men det blir intressant att se hur ursprunget påverkar priset också. Vad kan man ta betalt för en rom från Ghana? Det finns ju inte så mycket att jämföra med. För att inte förstöra sökningen i vår produktlista så ”värderar” vi in den på 800 kronor just nu. (Helt ovetenskaplig!)

Hur som helst, det blir väldigt spännande att se vad det blir av 1423:s rom från Ghana!

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”1423 Ghana White Cane Rum Cask Sample”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.