1423 SBS Brazil/Barbados Moscatel Cask Finish

971 kr

  • Ursprung: Brasilien och Barbados
  • Råvara: Blandning
  • Sammansättning: Blend
  • Lagringstid: Blandad
  • Färg: Koppar
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 52%

Betyg: 77 av 100

Beskrivning

Oj, vilken svår rom att bedöma! 1423 SBS Brazil/Barbados är något så ovanligt som en blend av rom från Brasilien och från Barbados. Det måste ju vara första gången någon har gjort det? Rommen har sen slutlagrats på moscatel-fat, vilket har bidragit med en hel del sötma.

För en gång skull är innehållet på en 1423 SBS (Single Barrel Selection) ganska ospecat. Vi vet varken destilleri, ålder eller fördelning på rommen i den här buteljeringen. Det, tillsammans med den faktiskt kombinationen gör hela upplevelsen är märkligt, och vi drogs fram och tillbaka i våra omdömen!

Det händer väldigt mycket i både arom och smak i SBS Brazil/Barbados. Den har en hel del karaktärsdrag från Barbados-rom, men med en underliggande ovanlig sötma. Och samtidigt kan man precis känna inslag av mer Brasilien-typiska drag. Vi tycker att det är bränt socker, pomerans och vanilj som är mest dominant i den här mycket udda rommen. Slutlagringen på moscatel-fat är nytt för oss, och det bidrar säkert till SBS Brazil/Barbados udda profil.

Vi fick göra två provningar för att kunna betygsätta 1423 SBS Brazil/Barbados Moscatel Cask Finish, då vi pendlade mycket i våra intryck. Vi tror att den kommer vara kul för vissa entusiaster, men att köpa en hel flaska själv för närmare 1000 kronor känns inte som ett bra köp. (Om man inte samlar på hela SBS-serien.) 1423 SBS Brazil/Barbados Moscatel Cask Finish släpptes på 323 flaskor.

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

,

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”1423 SBS Brazil/Barbados Moscatel Cask Finish”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.