Skip to main content

Paladar de Cuba

By 31 maj, 2013Mörk rom, rombarer

Paladar de Cuba

Paladar de Cuba är som namnet avslöjar en Kubansk restaurang, men utbudet av rom är betydligt bredare än så! Vi uppskattar antalet rom till 70 st, men vi ska räkna mer noga nästa gång vi besöker dem. Vi tycker att rom får lite för lite exponering på Paladar de Cuba – vi hade gärna sett lite tips och en mer utförlig rom-lista. Både på hemsidan och på restaurangen.

 Paladar de Cuba

Plats: Stockholm, Sverige
Adress: Tegnérgatan 19, Stockholm
Besökt av RomRom: Ja
Antal olika rom: ca 60 st

Paladar de Cuba är mest en restaurang, men det finns några sköna stolar vid ingången om ni bara vill ta en drink, rom eller öl utan att äta. Under sommarhalvåret finns några enstaka bord ute på gatan, men ska vi vara helt ärliga så är Tegnérgatan lite för trafikerad för att utomhusupplevelsen ska blir riktigt bra. Så vi rekommenderar att sitta inomhus på Paladar de Cuba – det är mysigare och du får möjlighet att spana på den rom-fyllda baren!

www.paladar.se

Tips på fler rombarer i Sverige och i världen!

2 Comments

  • Björne skriver:

    Ganska oskön personal dock. Försökte få ett bord som ensamkommande, men det gick inte, trots att det var januari. Helt tomt i restaurangen men kom det någon som inte var ensam så fanns det bord för dem?

    Tänkte då att jag sitter i baren, och tar några rom och testar – lika osköna där, ingen service på 10 minuter – så jag gick till andra som önskade en väl betalande gäst i januari.

  • Hej rom rom!

    I dagsläget Paladar de Cuba / Havana RumBar har c.a.150 olika rom från hela världen .Romlistan är klar och romen har fått mycket mera exponering än tidigare . Vi kör förbokade romprovningar en gång i månad, skulle var trevligt att ni kommer förbi. Bienvenidos

    Mvh http://www.paladar.se

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.