Skip to main content

Ny romlista 2018

Vi har påbörjat lanseringen av vår nya romlista! Istället för att förklara exakt vad den kan göra – så länkar vi till den så kan du prova själv: https://www.romrom.se/romlistan

Den största förbättringen är att det går att söka/filtrera i listan – och så går det att lämna omdömen. Filtreringen är inte perfekt, och den är inte helt smidig på mobilen – men det kommer vi att få leva med som det ser ut just nu. När ekonomin tillåter så ska vi titta på ytterligare förbättringar.

Vi kommer att ersätta den gamla listan successivt – det är bara runt 400 rom att gå igenom… I samband med att vi stänger ner den gamla så kommer vi också ändra så att det finns möjlighet att diskutera respektive rom – utan att lämna ett omdöme. Men vi återkommer till det senare!

Från och med idag så kommer vi bara att lägga upp ny rom i den nya listan. Har ni några tankar eller idéer – så är det bara att lämna en kommentar här – eller maila på contact@romrom.se

 

2 Comments

 • Richard skriver:

  Kommer det gå att sortera ut sina egna omdömen? Så man själv kan använda det som någon slags kom-ihåg-lista också?

  • RomRom skriver:

   Hej Richard,
   Bra idé! Hantering av personliga uppgifter är lite knepigt – men vi ska se om det finns nåt tillägg man kan installera för att hantera personliga omdömen.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.