Skip to main content

Månadens rom oktober 2012 – Ron Millonario Solera 15

By 30 september, 2012oktober 5th, 2019Månadens rom, Mörk rom, Peru, Ron Millonario

Månadens rom oktober 2012 - Ron Millonario Solera 15
Nu är hösten här och med det så kommer kylan! Och då behövs ju ibland något värmande och uppmuntrande!

Därför ger vi med glädje ut titeln Månadens rom oktober 2012 till Ron Millonario Solera 15! Varför förtjänar Millonario Solera 15 utmärkelsen? Den är en mycket god, prisvärd och vackert paketerad rom! Plus att vi har charmats av peruansk rom ganska mycket på sistone!  Så alla (?) våra läsare med peruanskt ursprung – sträck extra på ryggen och var stolta över Ron Millonario Solera 15!

Millonario Solera 15 är en lättomtyckt rom i en unik förpackning, som kommer att synas i ditt barskåp! Vi förstår att den säkert kommer från ett stort företag, men på nåt sätt så gör förpackningen så att den känns lite mer genuin!

Ron Millonario Solera 15

Hur är den då? Den är klart åt det söta hållet, men mycket inslag av kola och exotisk frukt! I smaken så kommer sen vaniljen in på ett trevlig sätt! Du kan läsa mer i vår provning av Millonario Solera 15!

Millonario Solera 15 är en välbalanserad rom, med väldigt bred målgrupp, och den passar perfekt som present om du ska bort. (Fin present kanske, men du slipper i alla fall köpa inslagspapper!)

Läs vår provning av Ron Millonario Solera 15

Beställ Ron Millonario Solera 15 direkt från Rombo.dk

Ron Millonario Solera 15

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.