Skip to main content

Birkas rom-mässa 31 mars 2017 – del 1

Vi kommer att dela med oss av våra intryck från Birkas romkryssning i form av bilder – och kortare kommentarer. Vi har redan lagt upp reportage från kryssningen/mässan – och du kan hitta allt här!

 

Mässan generellt

Årets mässa var enligt oss ännu bättre än föregående – trots att ribban har satts högt. Det var en varm känsla i den öppna och fina lokalen högst upp i båten. Det var lätta att hitta bland utställarna, och stämningen bland besökarna var på topp! Facundo Rum Collection hade en perfekt plats i ett avskilt område – vilket gjorde att mässområdet kändes ytterligare lite större – och mer dynamiskt.

 

Utställarna

Vi passar på att tacka all utställare för en härlig mässa! Det var en mycket bra närvaro i år – och det var väldigt få märken som vi saknade. En del utställare skulle kunna vara mer engagerande och passionerade kring sin rom. Det är tydligt att de som kunde berätta mest om sin rom var de som drog till sig störst publik. Det var också tydligt att många utställare hade lagt ner mycket arbete på sin presentation – även om de för många var begränsat till ett bord.


 

A.H. Riise

Väldigt många var intresserade av att prova A.H. Riise – och det gjorde även att de sålde slut snabbt! De hade en bra uppställning rom – och en snygg inramning av sina produkter.

Här syns det tydligt hur populärt det var hos A.H. Riise :)
 

Mount Gay Copper Stills

En av våra punkter på den planerade inköpslistan var Mount Gay Copper Stills – och det var nog många som missafe att de fanns tillgängliga. Vi fick fråga hos Mount Gay, som då kunde plocka fram den spännande boxen – som nu väntar på att provas!

 

Stiggins’ Fancy Plantation Pineapple

Stiggins’ Fancy Plantation Pineapple sålde slut nästan innan mässan hade hunnit öppna på fredagen! :)

 

Ron Malteco

Malteco har hittat en bra position på romkryssningen – och utvecklas starkt varje år. Vi ser fram emot att ser mer av Ron Malteco även i Sverige.

 

Bilder från mässan

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.