Skip to main content

För oss är Birkas romkryssning inte en kryssning; utan det är Sverige bästa rom-mässa!

Vi har fått höra att det bara finns 14 hytter kvar (29 september), så vill du åka med så är det nog läge att boka direkt idag! Du hittar all vår information om Birkas romkryssning här.

Båten avgår 28 oktober kl 18:00 – från Stadsgårdsterminalen i Stockholm
Boka direkt här – innan platserna är slut!

 

angostura_1787_studio_photos-large

Angostura 1787

Vi väntade med den här nyheten för att få klarhet i om Angostura – och Angostura 1787 skulle finnas med på mässan. Det senaste vi hörde nu är – JA – men i en mycket begränsad upplaga. Vi räknar med att Angostura 1787 kommer att sälja slut mycket snabbt – vi hoppas bara att vi hinner köpa en flaska själva först!

 

zacapa_royal_leaked-large
Zacapa Royal

Förra romkryssningen kom Zacapa med sin nya Zacapa Edicion Negra – vilket sålde slut nästan direkt. Till den här gången står nya Zacapa Royal med på listan – vilket låter nästan för bra för att vara sant! Vi vet än så länge ganska lite om Zacapa Royal, så det ska bli spännande att se om den verkligen kommer att finnas på mässan – och om den isåfall kommer att finnas till försäljning.

 

Passa på att utforska

När tillfället finns att prova lite ny rom – från nya skolor – så skulle vi rekommendera att ni stannar till hos Clydesdale och provar lite av deras rom. De brukar alltid ha Berry’s med sig, men ofta många andra mindre kända rom – som ofta flirtar med dig som är mer van vid whisky.

 

Föreläsningar och seminarier

Det är så många bra föreläsningar, introduktioner och Master Classes på kryssningen den här gången också! Vi önskar att vi kunde vara med på alla – men efter mycket tidspusslande så lyckades vi i alla fall få till så att vi kan vara med på tre sessioner.
Och precis när vi var nöjda med vår bokning släpptes ännu mer godbitar! :) bland annat “En introduktion till Rom, de olika skolorna – med Lars Renbjer och Mario Navarro”. Den tror vi kommer vara riktigt bra – då de representerar många riktiga guldkorn!

 

Vilka kommer att vara med?

Utbudet är gigantiskt! Vi började lista namn och märken – men det blev överväldigande – så väljer att att luta oss tillbaka på uttrycket ”Ingen nämnd ingen glömd”.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.