Skip to main content

Vinn en romprovning!

By 4 augusti, 2012september 26th, 2012Mörk rom, romprovning, tävling

Vinn en romprovning!

Uppdatering: Tävlingen är avgjord! Vi återkommer med fler tävlingar i framtiden!

Hej alla RomRom.se-fans! (Och alla ni andra som gillar mörk rom så klart!)

Nu när sommaren börjar dra sig mot sitt slut, så ger vi dig möjlighet att vinna ett riktigt fint pris som kommer att sitta perfekt i höst! Vi tävlar ut en romprovning för två personer från Upplevelse.com! Läs mer om romprovningen på www.upplevelse.com/rom

Att tävla är enkelt – svara på tre enkla frågor nedan, och skriv en motivering till varför just du ska vinna en romprovning i höst!
Och för att göra rom-Sverige bättre, så är bonusuppgiften att skriva förbättringsförslag eller egna tips på vad Upplevelse.com skulle kunna göra/skriva/presentera/paketera bättre med sin romprovning www.upplevelse.com/rom!

 

Tävlingsfrågor:

Fråga 1: Från vilket land kommer Diplomático rom?
Fråga 2: Vilken fotbollsspelare hör ihop med R. St Barth rom?
Fråga 3: Vilken rom utsåg RomRom.se till “Bästa prisvärda rom” på rom-mässan i Berlin 2011?
Motivering: Motivera varför just du ska vinna en romprovning från Upplevelse.com!
Förbättringsförslag och egna tips: Vad skulle du vilja se förändras på www.upplevelse.com/rom

Hur tävlar du?

För att undvika teknikproblem, så gör vi det på enklast möjliga sätt! E-posta in dina svar till contact@romrom.se och fyll i följande information:
Ditt förnamn:
Ditt efternamn:
Din e-postadress:
Svar 1:
Svar 2:
Svar 3:
Motivering:
Förbättringsförslag för www.upplevelse.com/rom:

Tävlingen pågår fram till och med 15 september 2012, och vinnaren meddelas per mail under september! Men vänta inte tills dess – tävla redan nu! Och tipsa dina kompisar att tävla också, så kanske de tar med just dig på provningen? Stort lycka till från oss på RomRom.se

 

 

När du ändå är igång – passa på att gilla oss på Facebook – om du inte har gjort det redan!

Vinnaren och bästa motivering utses av en jury på RomRom.se – resultatet kan inte överklagas. För att delta på romprovningen från Upplevelse.com så måste du ha fyllt 20 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarens uppgifter kommer att skickas vidare till Upplevelse.com, så att ni på enklaste sätt kan få ert pris! Vi kommer inte att använda tävlandes kontaktuppgifter till några utskick, men vi använder gärna era motiveringar, och såklart så kommer vi att vidarebefodra förbättringstipsen till Upplevelse.com!