Skip to main content

Sexa på topplistan i år är en rom som vi har haft i skåpet ganska länge – utan att officiellt prova den. Mount Gay 1703 Master Select får också representera bristen på resor – som faktiskt är det tillfälle som vi Mount Gay mest. Av någon anledning så har Mount Gay väldigt lite plats i Sverige (iaf på Systembolaget). Deras drinkrom – som de är mest kända för – kanske inte är så spännande, men deras premiumutbud är riktigt fint. Och vi tycker att Mount Gay 1703 Master Select är briljant. Lagom mycket karaktär, sötma och styrka. Och paketeringen är fantastisk. Vi vet inte hur paketeringen ser ut för den buteljering som finns på Systembolaget idag – men vi hoppas att de inte har ändrat nåt.

Mount Gay 1703 Master Select har härliga toner av äpple, vanilj och ek, som kommer att hålla oss glada under resten av vintern. Ett tips är att hälla upp den i ett glas och låta den stå i 15-20 minuter i rumstemperatur (täck över den för att undvika blomflugor och annat smuts). Då kommer det fram ytterligare sötma, som lyfter den till nästa nivå.

Mount Gay 1703 Master Select finns att beställa på Systembolaget: https://www.systembolaget.se/produkt/sprit/mount-gay-8499001/

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.