Takamaka Bay St André 8

550 kr

  • Ursprung: Seychellerna
  • Lagringstid: 8 år
  • Färg: Naturligt mörk
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 8 av 10

Vi provade Takamaka St André 8 igen 2019. Då det var så långt mellan provningarna har vi lagt upp en helt ny betygsättning här.

Kategori:

Beskrivning

Takamaka Bay gjorde stort intryck på rom-mässan i Berlin 2012, då de satte Seychellerna på vår romkarta, och visade att man kommer långt genom att ha hjärtat på rätt ställe och verkligen brinna för rom! Takamaka Bay startades 2002 som ett familjedrivet företag, och nu har de hunnit få klart sina första fina lagrade rom.

Takamaka Bay St André 8-årig är en bra 8-årig rom, med ganska tydiga drag av vanilj, kryddor och lite fat. Den är överraskande mjuk för att vara en 8-åring, vilket gör att den funkar bra som avec.

Takamaka Bay St André 8 kostar en liten slant, och i Sverige hade den nog kostat runt 650 kr. Men då får man en god, lättdrucken rom, som är vackert mörk och som kommer i en trevligt formad flaska,

Kul med en bra rom från Seychellerna, då vi tidigare haft erfarenhet av att mindre romproducerande länder kan ha svårt att få fram bra rom! (Ofta blir det bara “hembränt på sockerrör”?)

Takamaka Bay St André 8

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Takamaka Bay St André 8”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.