Takamaka Bay Dark Rum

250 kr

  • Ursprung: Seychellerna
  • Färg: Ganska mörkt brun
  • Typ av rom: Drinkrom
  • Alkoholhalt: 38%

Betyg: 70 av 100

Kategori:

Beskrivning

Takamaka Bay Dark Rum är Takamakas storsäljande standardrom! Och vi kan förstå att den fungerar bra i de länder där den finns på hyllorna!
Takamaka Bay Dark Rum är en sån där praktiskt rom som det går att använda i drinkar utan att skämmas, men på samma gång så är den helt okej att dricka rent som en avec.
Aromen och smaken går fint hand i hand och har båda starka inslag av vanilj och gräddkola! När man känner efter så är Takamaka Bay Dark Rum precis vad man kan förvänta sig av en mjuk och len mörk drinkrom!

Vi hoppas att Takamaka Bay tar sin Dark Rum till Sverige! Om den skulle hamna i en rimlig prisklass, så är det en bra utmanare till de stora drinkrommerna på marknaden! Och lite extra kul att den har ett så udda ursprung som Seychellerna!

Priset på Takamaka Bay Dark Rum varierar väldigt mycket beroende på vilket land du letar i. Där den säljs som mer lokal rom ligger den på rund €20, men på importmarknader verkar den hamna kring €30 istället. Kom gärna med tips på var den går att köpa!

Betyget på en sjua är högt – men i det har vi tagit in Takamaka Bays unika ursprung och prislappen  – förutsatt att du hittar den runt €25!

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Takamaka Bay Dark Rum”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.