Rum Malecon Reserva Imperial 25

490 kr

  • Ursprung: Panama
  • Lagringstid: minst 25 år
  • Färg: Mörk bärnsten
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 7 av 10

Kategori:

Beskrivning

Rum Malecon Reserva Imperial 25-årig är den mest exklusiva rommen i Rum Malecons basutbud. Trots den långa lagringstiden, så ligger den bara på ca €50, vilket känns väldigt misstänkt… Det är lätt att tro att kvalitén skulle vara låg när priset pressats så hårt, men så är inte fallet!

Rum Malecon Reserva Imperial 25 har dragit åt sig ganska mycket karaktär från faten efter den långa lagringstiden, så nu har det smugit sig in lite tyngre smaker! Aromen är kryddig med inslag av… kaffe? Smaken är sen ganska kraftig på många sätt – det är massor med ek, kryddor och torkad frukt! Vaniljen hänger kvar lite, men det är betydligt mindre än det yngre Rum Malecon!

Paketeringen? Sådär får vi nog säga – om du inte köper hela serien från Malecon – då är flaskorna väldigt snygga bredvid varandra! Om någon har gjort det, skicka gärna bilder!

Vi tycker att Rum Malecon Reserva Imperial 25 är riktigt bra, men det är i konkurrens med sina egna billigare produkter som den “bara” får en sjua!

Vi slänger in lite allmän info om Rum Malecon här också, så att den inte bara finns på den 12-åriga: Rum Malecon tillkom egentligen av en olyckshändelse då några tunnor glömdes på destilleriet och fick lagras under en längre period än planerat!

Visst är det kanske lite tråkigt när rommen är så perfekt industriellt framställd – men det kan ge väldigt bra och prisvärd rom!

Rum Malecon Reserva Imperial 25

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rum Malecon Reserva Imperial 25”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.