Rum Malecon Reserva Superior 15

370 kr

  • Ursprung: Panama
  • Lagringstid: minst 15 år
  • Färg: fin guldbrun
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 9 av 10

Kategori: Etikett:

Beskrivning

Vi kliver upp en nivå i Rum Malecons grundutbud, och hamnar på Rum Malecons 15-åriga. Och här har Malecon lyckats ordentligt!

Rum Malecon är välbalanserad och lagom söt, med grymt fina inslag av vanilj, aprikos och gräddkola. I aromen är det framförallt vaniljen som märks, men i smaken är det en härlig blanding av frukt och sötma.

Det yttre är kanske inget speciellt, men flaskan är okej och Malecons 15 har en trevlig guldbrun ton.

När vi sen kommer till slutbetyget av Rum Malecon Reserva Superior 15, så måste vi lyfta in prislappen! Den ligger runt sjuka 23 euro, vilket är ett kap. Tyvärr är den inte så lätt att få tag i, så om ni vet någonstans där den går att köpa, lämna gärna en kommentar, eller tipsa oss på Facebook.

Vi slänger in lite allmän info om Rum Malecon här också, så att den inte bara finns på den 12-åriga: Rum Malecon tillkom egentligen av en olyckshändelse då några tunnor glömdes på destilleriet och fick lagras under en längre period än planerat. Enligt representater på Rommässan i Berlin var detta på Brugals destilleri – men vi har inte kunnat verifiera att det är så. Visst är det kanske lite tråkigt när rommen är så perfekt industriellt framställd – men det kan ge väldigt bra och prisvärd rom!

Rum Malecon Reserva Superior 15

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rum Malecon Reserva Superior 15”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.