Ron de Jeremy Reserva

435 kr

  • Ursprung: Panama
  • Lagringstid: 7 år
  • Färg: Gyllenton
  • Typ: Drinkrom
  • Alkoholhalt: 41,5%

Gamla betygsskalan: 7 av 10

Första provningen: 28 januari 2012
Andra provningen: 16 januari 2013

Kategori:

Beskrivning

Vad vi har väntat! Att få prova den så omtalade Ron de Jeremy Reserva! Eller bara Ron de Jeremy – antar att det inte kommer att komma så många olika paketeringar av den. (Uppdatering här 2013: det har ju faktiskt kommit en Spiced också!)(Uppdatering här 2015: det har ju faktiskt kommit en Ron de Jeremy XO också!)

För er som inte vet bakgrunden till Ron de Jeremy, så är namnet alltså en ordlek med “Ron” – spanska för rom, och “Ron Jeremy” – en skådespelare från den lättklädda filmbranchen. Eller vänta. Vi får ju skriva vad vi vill på vår egen sida! Ron Jeremy är en porrskådis.

Nu till Ron de Jeremy Reserva! Aromen är len, med ganska trevliga inslag av torkad frukt! Det är en ganska klar och enkel arom.

Smaken är överraskande nog inte så söt, utan är mer åt det ekiga hållet – med fortsatta inslag av frukt. Det kan vara så att det bara är den tydliga frukt-aromen som slår igenom!

Vi har gett Ron de Jeremy en andra chans, och är inte lika hårda mot den längre. Vi är inställda på att det är en rolig drinkrom. Den är kommersiell, lättblandad – och den är ju en riktigt kul festrom! Folk kommer att plocka upp flaskan och antingen fråga vem det är – eller veta alldeles för mycket om Ron Jeremy. Oavsett så kommer det att lätta upp stämningen.

(Det är lite svårt att betygsätta Ron de Jeremy Reserva! Idéen och Göteborgs-humorn är ju ganska kul! Har du en skön ungkarlslya med en snygg hemma-bar, så är Ron de Jeremy helt rätt för dig! Du spenderar kanske 150 kronor mer än vad du borde på en drinkrom – och i utbyte får du säkert några leenden från gäster som är bekanta med… vuxenfilmsindustrin.)

Ron de Jeremy Reserva

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

, ,

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ron de Jeremy Reserva”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.