Rammstein Rum Limited Edition 2021 Islay Cask

699 kr

  • Ursprung: Blandning av Jamaica, Guyana och Trinidad & Tobago
  • Råvara: Melass
  • Sammansättning: Blend
  • Lagringstid: Upp till 12 år
  • Färg: Mörk koppar
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 46%

Betyg: 75 av 100

Kategori:

Beskrivning

Rammstein Rum Limited Edition 2021 ser ut att sälja slut i en rasande fart – så risken finns att den är svår att få tag i när vi väl publicerar våra tankar om den. Varför borde den sälja som smör? “Rammstein” och “Islay” räcker långt – och i kombination med en ganska billig lättomtyckt rom – så blir det många potentiella köpare!

Vi gillar verkligen originalet av Rammstein Rum. Det är en välbyggd rom som är lätt att tycka om – och den kommer i en snygg paketering. Så vi ska säga att vi hade höga förväntningar på Limited Edition 2021. Men Rammstein Rum Limited Edition 2021 var inte riktigt vad vi hade föreställt oss – då slutlagringen på Islay-fat dominerar rommen mycket mer än vi trodde. (Den har slutlagrats i 10 månader, så det är inte så konstigt!)

Till att börja med så är aromen riktigt mysig. Den har en fin och mjuk blandning av vanilj, äpple – och lite salta toner. Den har överraskande lite rök i aromen – men röken kommer igenom mycket mer i smaken. Först är det lite irriterande mycket Islay-toner, och vi var lite redo att sänka betyget en del. Men när förväntningar är bättre inställda – och smaklökarna har fått ställa in sig så är det en god dryck!

Rammstein Rum Limited Edition 2021 växer med tiden, och när vårt prov är slut så gillar vi ändå – mycket för att förväntningarna är rätt satta. Men vi håller fast oss vid att slutlagringen är lite för dominant.

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

, ,

Märke

Destilleri

Lagringstid

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rammstein Rum Limited Edition 2021 Islay Cask”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.