R. St Barth Chic

1 399 kr

  • Ursprung: Saint Barthélemy, Frankrike
  • Lagringstid: 4 år
  • Färg: Ljus guld
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 7 av 10

Kategori:

Beskrivning

R. St Barth Chic är riktigt trevlig och exklusiv 4-årig rom från “svenska” Sankt Bartolomeus, En fyraårig agricole-rom kan ju lätt vara tok-rivig, men det är inte R. St Barth Chic! Den är är överraskande snäll och len – både i arom och smak. Chic:s slogan är “finely balanced & sensual” – kanske lite smörigt, men det är inte alls en så dålig beskrivning.

St Barth Chic är inget spektakulärt som flaggskeppet R. St Barth Authentique – men den är verkligen len för att bara vara lagrad i 4 år. Smaken och aromen har båda drag av vanilj och kryddor – och pyttelite fatkaraktär från Bourbon-tunnorna som den har lagrats i.

Precis som med St Barth Authentique, funderade vi på att inte ge något betyg, då det bara var en snabbprovning – men vi vill ändå ge den ett preliminärt betyg. Och det är en bra och ganska exklusiv agricole, så vi med glädje ger en sjua tills vidare!

R. St Barth Chic finns nu i Sverige på Thörnströms Kök och Haket – båda i Göteborg. Är ni rom-älskare och är i närheten av Göteborg, så tycker vi att ni måste stanna till och prova Chic. Så blir nästa steg att prova Authentique!

R. St Barth Chic 4-årig

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”R. St Barth Chic”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.