Plantation Grenada 2003

367 kr

  • Ursprung: Grenada
  • Årgång: 2003
  • Färg: Klar koppar
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 42%

Betyg: 79 av 100

Gamla betygsskalan: 8 av 10
Kategori:

Beskrivning

Plantation har fått konkurrens från många andra märken i att hålla en ständigt hög nivå. Men det gör ju inte att Plantations prestationer blir mindre imponerande! Vi provar Plantation Grenada 2003 – och inte heller nu blir vi besvikna.

Plantation Grenada 2003 har slutlagrats på gamla cognac-fat, vilket brukar kunna ge med sig lite… spritigare karaktär. Ibland på gott, ibland på ont!

Plantation Grenada 2003

Paketeringen av Plantations rom är sällan så mycket att prata om – det är som vanligt Plantations traditionella flaska. Och i det här fallet lyser en fin kopparfärgad rom igenom.

När de gäller aromen, så är Plantation Grenada 2003 ganska söt på avstånd, med dominans av vanilj och exotiska bär. Men när man kommer lite närmare så är det mer fat som tar över.

I smaken tycker vi sen att det är vanilj och banan som dominerar, men det är ganska mycket kryddor som smyger sig in på slutet. Kanske lite pepprigt, som resulterar i en ordentlig – men fortfarande söt – slutkick.

Plantation Grenada 2003 är ytterligare en köpvärd och bra rom från Plantation. Att den går för ca 370 kr på Master of Malt är ju löjligt billigt!

Plantation Grenada 2003

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Årgång

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Plantation Grenada 2003”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.