La Bourdonnais Gingembre

250 kr

  • Ursprung: Mauritius
  • Färg: Gul
  • Typ av rom: Smaksatt drinkrom
  • Alkoholhalt: 40%

Betyg: 53 av 100

Kategori:

Beskrivning

La Bourdonnais använder sin egna 50-procentiga, väldigt ren agricole som bas till alla sina smaksatta rom. Vi smakar även deras vita agricole, och vi måste säga att den höll bra kvalitet. Sen är La Bourdonnais tydliga med lyfta fram att allt de smaksätter med är från deras egna odlingar, och detta gäller äver för deras smaksatta ingefära-rom; La Bourdonnais Gingembre.

La Bourdonnais Gingembre doftar galet mycket ingefära! På ett härligt och fräscht sätt; det känns inte alls som en rengöringsprodukt! Smaken har sen överraskande lite ingefära i sig – det blir mer som en lätt smaksatt ljus rom. Det blir inte så mycket sötma i smaken, vilket kanske hade varit trevligt efter den kraftiga aromen!

Som sammanfattning så känns La Bourdonnais Gingembre väldigt naturlig, vilket är trevligt, och i en drink kan den nog funka ganska bra! Men för att dricka rent så är den lite för tuff och karaktärslös i smaken!

La Bourdonnais Gingembre känns inte söt nog för att drickas rent, utan vi ser den mer som en spännande drinkrom. Som avec? Njae, det blir lite svårt att se vem som skulle vilja ha den istället för någon annan avec.

La Bourdonnais säljs än så länge bara på Mauritius, men de siktar på att sprida sig till Europa.

La Bourdonnais Gingembre

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”La Bourdonnais Gingembre”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.