Skip to main content

Caracas Arepa Bar Brooklyn, New York

By 27 september, 2011september 21st, 2022Brooklyn, New York, romprovning

Caracas Arepa Bar Brooklyn, New York
Caracas Arepa Bar Brooklyn är en riktig guldklimp för rom-älskare på Brooklynsidan i New York. Atmosfären är både mysig och äkta, och personalen hjälper till att bidra till den riktigt grymma upplevelsen!
Personalen – med rötter från Venezuela – hade en kort genomgång av deras premium-rom, och de var tvungna att erkänna att ingen av deras egna favoritrom var från Venezuela. Även om de höll med om att Diplomático Reserva håller hög nivå!

Vi gjorde en liten modifiering i deras Premium-paket, och plockade bort Matusalems 15-åriga, och ersatte den med Vizcaya VXOP – vilket visade sig vara en succé!
Så provningen bestod till slut av:

Rommen som provades höll alltså väldigt hög nivå! Till den utsträckning att till och med Appleton Extra 12-åriga framstod som en mycket medioker rom!
Ett stort plus för Caracas Arepa Bar:s sätt att organisera sin drinklista (se nedan) – ett enkelt sätt för icke-kännare (och kännare) att välja ut en rom som passar deras egna ändamål! Det är helt klart något som vi på RomRom kommer att ta inspiration ifrån!
Caracas Arepa Bar Brooklyn Menu
Vi åt ingenting på vårt besök på Caracas Arepa Bar, utan det blev romprovning – tillsammans med den billigaste ölen vi drack under hela New York besöket! Men maten såg god ut, och doftade fantastiskt – så vi kan klart rekommendera att ni besöker Caracas Arepa Bar om ni är i New York!

(Romprovningen genomfördes i september 2011)

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.