Appleton Estate Extra 12

379 kr

  • Ursprung: Jamaica
  • Alkoholhalt: 43%

Uppdaterat betyg här

Kategori:

Beskrivning

Uppdatering: Appleton Estate Extra 12 är nu Appleton Estate Rare Blend. Vi har provat om den under mer rättvisa förhållanden, och höjt betyget kraftigt.


Appleton Estate Extra 12 är mycket bättre än Appleton Estate V/X, men så kostar den ganska mycket mer också. Förhållandet mellan dessa är väldigt likt det mellan Havana Club Añejo Reserva och Havana Club Añejo 7 años – båda är trots den utökade lagringen fortfarande mest drinkrom. Även om det är väldigt lyxig drinkrom. Nåja, tillbaka till Appleton Estate Extra!

Den till att börja med helt otroligt fin i färgen – och flaskan är Appletons karaktäristiska mästerverk – så allt det yttre är toppklass! Aromen och smaken är snyggt synkroniserade – doft av vanilj och lite kaffe – som även känns i smaken! Smaken har sedan karaktär av rostade nötter och apelsin! Appleton Estate Extra är en god, solid rom som vi rekommenderar som en allround rom att ha hemma! Den är okej att dricka rent, men du behöver inte skämmas för att blanda ut den i en god drink!

Appleton Estate Extra 12 provas i en tuff match med bland annat Vizcaya VXOP och Flor de Caña 18, vilket är lite orättvist. Vi kommer säkerligen att återkomma till Appleton Estate Extra när det är dags för en lyx-drinkprovning!

Appleton Estate Extra 12

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

,

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Appleton Estate Extra 12”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.