Skip to main content

Bacardi lanserar ”White Sipping Rum”

By 4 juni, 2014augusti 1st, 2014Bacardi, ljus rom, nyheter

bacardi-gran-reserva-masetro-de-ron-photo01

Bacardi öppnar för ett (helt) nytt segment av rom – ljus rom som ska drickas rent. Vad tror ni? Kan det vara något?

Bacardi Gran Reserva Masetro de Ron är en blend av rom som har lagrats upp till tre år. Det har sedan filtrerats noga för att skapa en smakupplevelse som ska vara “superbly smooth” och “mellow”. Rekommendationen är att dricka den med is.

Bacardi Gran Reserva Masetro de Ron kommer att kosta runt 500 kronor/liter – och kommer att finnas på flygplatser runt om i världen nu i sommar! Ser du den någonstans på dina resor, lämna gärna en kommentar. Och ännu mer – om du köper en flaska – dela gärna med dig av dina intryck!

5 Comments

 • Mikael skriver:

  Jag tror att den du såg i Kastrup var den som bara heter Maestro och som är lagrad i 1år och sedan 3månader på ekfat. Har precis köpt en för 179DKK och tänkte använda som drinkrom till Pina Colada. Borde inte göra bort sig får jag hoppas. Med riktig kokosgrädde och ananas borde det fungera fint.

 • Grattis Världen skriver:

  Den finns på Kastrups flygplats utanför Köpenhamn för ynka 179 DDK (~ 200 SEK). Dock minns jag tyvärr inte vad den kostar på andra flygplatser som jag har besökt.

 • Michael Jansson skriver:

  Köpte den på Heathrow, så där smak lite fotogen aktig som flaskan av okänt märke jag köpte på en bar på Kuba -82

 • Kim skriver:

  Egentligt lidt mærkeligt, at de ikke springer fadlagringen over og filtrerer rommen direkte efter destilleringen. Ligesom man gør med vodka – der er jo store penge i vodka for tiden :)

  3 års fadlagring er jo ikke meget og med en kraftig filtrering forestiller jeg mig man alligevel ender ud med noget, der minder om vodka?

  • RomRom skriver:

   Ja, det är spännande – för det finns säkert en anledning till den processen de har använt! Vi måste verkligen få till en provning av den!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.