Diplomático Reserva Exclusiva

435 kr

  • Ursprung: Venezuela
  • Färg: Mellanmörk gyllene färg
  • Lagringstid: 12 år, i amerikanska vitekstunnor
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 9 av 10

Kategori: Tagg:

Mycket god rom! Mycket mer behöver man inte säga om Diplomático Reserva Exclusiva. Reserva Exclusiva är inte kanske inte superkomersiell till en början, men den växer snabbt hos oss.

Aromen är trevlig, utan att vara spektakulär. Den har fina inslag av apelsin, vanilj och lite kakao. Men det är smaken som sedan lyfter upp Diplomático Reserva Exclusiva till det höga betyget! Det är en komplex och karaktärsrik smak av kola, vanilj, apelsin och dadlar! Framförallt är det sedan kola och apelsin som ligger kvar grymt bra i munnen.

I övrigt? Det yttre på Diplomático Reserva Exclusiva är kanon – grymt fin paketering och en riktigt vacker flaska. Reserva Exclusiva ha prisbelönats friskt mellan 2004 och 2009 – vilket vi har full förståelse för! Anledningen till att “belönandet” slutade kring 2009 tror vi mycket beror på Ron Zacapas intåg. Men från oss får Diplomático Reserva Exclusiva fortsatt medaljer ända fram till 2012. Och inte nog med att Reserva Exclusiva är en bra rom – den är extremt prisvärd också.

Diplomático har en serie på fyra mörka rom, varav Reserva Exclusiva är placerad högst upp – ovanför Reserva, men under Ambassador.

Diplomático Reserva Exclusiva

Diplomático Reserva Exclusiva
Månadens rom juni 2012

Mer information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Destilleri

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Diplomático Reserva Exclusiva”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.