Watson’s Demerara Rum

220 kr

  • Ursprung: Guyana
  • Lagringstid: Kanske 1-2 år. Eller ingen lagring alls.
  • Färg: Mörk av tillsatta färgämnen
  • Alkoholhalt: 40%

Gamla betygsskalan: 2 av 10

Kategori:

Beskrivning

Bara genom att titta på färgen på Watson’s Demerara Rum så förstår vi att det inte kommer att vara någon finrom! Den är supermörk, och E150 står till och med i innehållsförteckningen! Men vi förväntar oss ändå att det ska kunna vara en sliskig lättdrucken rom – mycket lik till exempel Captain Morgan Black. Men så är inte fallet.

Aromen är väldigt intensiv, men starkast drag mot lönnsirap. Smaken är sedan väldigt säregen. Den är inte lik nånting vi har druckit i rom-väg tidigare! Den är väldigt bitter! Den smakar mer som Fernet än rom! Vi inser snabbt att Watson’s Demerara Rum inte kommer att bli bättre med tiden – så vi testar en annan lösning. Vi blandar en Dark & Stormy på den – då är Watson’s Demerara så pass bitter att det inte behövs någon Angostura Bitter. Så alltså – med Watson’s Demerara, Ginger Beer och lime, så får du ihop en bra Dark & Stormy! Betyget kan vi dock inte höja.

Watson's Demerara Rum

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

1 recension av Watson’s Demerara Rum

  1. RomRom

    Från: Tranströmer
    Fy f*n – det var en riktigt äcklig rom! Jag plockade upp en flaska i England – bara för att ha nåt billigt hemma – men den går inte att göra söta drinkar på! Men jag kan tänka mig att Dark n Stormy kan funka! :)

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.