Tiki Lovers Dark Rum

195 kr

  • Ursprung: Karibien
  • Typ: Drinkrom
  • Alkoholhalt: 57%

Gamla betygsskalan: 2 av 10

Kategori:

Beskrivning

Nämen nu ska vi se, hur börjar vi? Tiki Lovers Dark Rum har ju ett ganska fånigt och lite för tydligt namn. Visst, de vänder sig till Tiki-drinkblandare och Tiki-barer, men måste man bara för det profilera sig överdrivet? Måste alla i personalen ha Hawaii-skjortor solglasögon? Och vara höga?
Rommen då? Tiki Lovers Dark Rum är en over-proof-rom på 57%, alltså tokstark, och väldigt mörk. Den innehåller nog mer färgämne E154 (brun) – eller vilken det nu var, än vad den faktiskt innehåller rom! Arom och smaker? Nä, inte direkt – det är egentligen inte heller vad Tiki Lovers Dark Rum handlar om. Det handlar nog mest om att blanda starka drinkar. Och det är den inte helt dålig till faktiskt – om man nu vill blanda riktigt starka drinkar! Det är anledningen till att den räddas från en etta till en tvåa!

Etiketten är väl okejt medioker (vedertaget mått?) men resten är skräp. Om de nu satsar på att paketera ihop en Tiki-produkt – lägg till 15 kronor på priset, och jaga fram en mer exklusiv flaska.
Om du nu inte skulle snubbla över ett parti med Tiki Lovers Dark Rum till ett sjukt billigt pris, så rekommenderar vi starkt att du vänder till till Captain Morgan Black istället. Inte lika starkt profilerad till Tiki, men pirater är väl inte helt fel?

Tiki Lovers Dark Rum

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

,

Skola

Typ

,

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tiki Lovers Dark Rum”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.