The Brand New Republique Gran Añejo

229 kr

  • Ursprung: Kuba
  • Råvara: Melass
  • Lagringstid: minst 3 år
  • Färg: Koppar
  • Typ: Drinkrom
  • Alkoholhalt: 40%

Betyg: 85 av 100

Beskrivning

The Brand New Republique Gran Añejo kom som en fullständig nyhet för oss – och hamnade i Systembolagets ordinarie sortiment.

The Brand New Republique Gran Añejo kommer i en mycket hög flaska (vilket krävde ommöblering i romskåpet)! Men det är en stilig flaska som ligger fint i handen. Flaskans utseende och form ger intrycket av att det är en avec, men vi väljer ändå att sen den som en “fin och mycket prisvärd drinkrom”.

The Brand New Republique Gran Añejo har en riktigt riktigt trevlig arom! På avstånd domineras den av vanilj och torkad frukt – och när man kommer riktigt nära så är det mer en fatkaraktär som tar över.

I smaken så är det fortfarande en snygg och pigg upplevelse, men här kommer så klart The Brand New Republique Gran Añejos ålder in i bilden. Den är en ganska ung rom, som har lite vassa kanter – vilket är helt naturligt. Men misstolka oss inte – det är fortfarande en riktigt fin smak som domineras av arrak, pomerans och ekfatston.

Vi vill trycka på att vi rankar The Brand New Republique Gran Añejo som en drinkrom. Som ändå går att dricka rent. Detta i kombination med det mycket låga priset gör att vi måste dela ut ett mycket högt betyg. Nästa gång någon av oss ska ha fest så kommer The Brand New Republique Gran Añejo vara en mycket stark kandidat till valet av drinkrom.

the-brand-new-republique-gran-anejo-photo02the-brand-new-republique-gran-anejo-photo01

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Brand New Republique Gran Añejo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.