Samaroli Over the World 2015 Edition

1 617 kr

  • Ursprung: Karibien (Jamaica, Barbados, Guyana och Fiji)
  • Råvara: Melass
  • Lagringstid: upp till 14 år
  • Sammansättning: Blend
  • Årgång: Buteljerad 2015
  • Färg: Fin mörk koppar
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 45%

Betyg: 90 av 100

Kategori:

Beskrivning

Vilket hantverk!

Samaroli Over the World 2015 Edition är en blend av rom från Jamaica, Barbados, Guyana och Fiji, som har slutlagrats i Skottland. Detta är ett ganska vanligt sätt att hantera rom – då man vill åt den lugna och svala lagringen i ett svalare klimat.

Samaroli är en producent från Italien – som släpper rom i mycket begränsade upplagor. Detta lägger oftast på en ordentlig slant på prislappen – men då får man en mycket exklusiv och unik rom.

All Samarolis rom kommer i lite speciella och lite diskreta flaskor – som vi gillar mer och mer. De har etiketter som har en tydlig Art Deco-stil, vilket också känns ovanligt i romvärlden.

Vi charmas direkt när Samaroli Over the World 2015 Edition hamnar i glaset. Aromen är pigg men på samma gång kraftfull. Den domineras av inslag av exotisk frukt och fat-vanilj. Den har en typ av arom som fyller ett helt rum – eller i alla fall bordet – om man har ett väldigt stort rum.

Övergången till smaken är sen delikat sammanvävd. Smaken är mycket välbalanserad och karaktärrik med tyngre toner som lyfts av pigga inslag. Vi känner tobak, exotisk frukt med citrus och lite bananskal. Eftersmaken kvar precis lagom länge och är – trots sin komplexitet – väldigt len.

Vi får referera tillbaka till starten av vår provning; Samaroli Over the World 2015 Edition är ett riktigt hantverk! Hela upplevelsen är vackert skapad – och vi kan varmt rekommendera den till dig som funderar på att utöka samlingen med något unikt att imponera på vännerna med!

Samaroli Over the World 2015 Edition släpptes i en extremt begränsad upplaga på 260 flaskor – och tittar man på lagerstatus hos online-butiker, så verkar många redan ha gått åt. Så om du vill ha den exklusiva rom i din samling så ska du nog agera snarast!

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

Skola

Typ

,

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Samaroli Over the World 2015 Edition”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.