Rum Nation Demerara Solera N°14 2010

420 kr

  • Ursprung: Guyana
  • Lagringstid: ca 4-6 år
  • Färg: Mörk koppar
  • Typ: Avec
  • Alkoholhalt: 40%

Betyg: 86 av 100

Kategori:

Beskrivning

Vi har gjort ett ganska tappert försök att ta reda på varför Rum Nation Demerara Solera N°14 heter just “N°14”, men utan någon större framgång! Men vi ska kontakta leverantören i Italien och se om vi kan få svar på det! Men nu vidare till vad vi tycker om Rum Nation Demerara Solera N°14.

I glaset är Rum Nation Demerara Solera N°14 väldigt vacker! Den har fina oranga toner, som ger den en vacker kopparstil i glaset!

Demerara Solera N°14 har en mycket bra arom. Med Demerara-rom så upplever vi att det lätt bli en lite unken arom – med drag av övermogen jäst frukt. Men Rum Nation har inget av det, utan iställer är det söta fruktiga toner. Det är banan och citrus, men även druvor, som för tankarna till rödvin!

Smaken är sedan en stegring från aromen! Den är superpepprig och pigg – och sticker till lite trevligt varmt. När den första värmen har lagt sig så kommer det in mer sötma, men det är fortfarande peppartoner som dominerar.

Rum Nation Demerara Solera N°14 är härligt intensiv! Den är en pigg och lättdrucken rom, som har en fin balans mellan sötma och sting!

Rum Nation Demerara Solera N°14

Rum Nation Demerara Solera N.14

Ytterligare information

Betyg

Ursprungsland

Märke

Lagringstid

Alkoholhalt

Inköp

,

Skola

Typ

Sötma

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rum Nation Demerara Solera N°14 2010”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.